MEDIAPALVELUT

Hyvin laadittu mediatiedote on tehokas ja helppo tapa tuoda yhdistystä, yhteisöä tai yritystä ja niiden toimintoja ja uudistuksia suuren yleisön tietoon. Kaikenkokoiset ja -näköiset mediat tarvitsevat uutisia, erityisen tärkeitä ovat yrittäjätahojen uutiset, pienet ja suuret.

Mediatiedote ei ole mainos, vaan sen tehtävänä on nostaa suurta yleisöä kiinnostavia tärkeitä asioita esille. Ajantasainen tiedottaminen on myös eräs yrityselämän kehittymiseen vahvasti vaikuttava työkalu. Tiedottaminen on tärkeää myös pienille yrityksille. Tänä päivänä erilaisille toimijayhteisöille on tärkeää päästä julkisuuteen, sillä nimen näkyminen julkisuudessa on viesti nykyisille ja tuleville asiakkaille. Se on erilaisten yhdistysten ja yhteisöjen elinvoimasta kertova viesti. Yrityksen tai yhdistyksen koko ei ratkaise mediatiedottamisen tarvetta. 

Mediatiedote

Mediatiedote on käyttökelpoinen tapa jakaa tietoa merkittävistä asioista ja tapahtumista:

- muutokset toimintatavoissa, uudet kalustohankinnat

- muutokset omistussuhteissa, laajeneminen, yhdistyminen, tms.

- nimitykset, henkilövaihdokset, hallitusvalinnat

- tärkeät mielipiteet esim. yrittäjyydestä

Olipa kysymyksessä sitten yritys, yhteisö tai yhdistys, rakennamme toimivat mediatiedotteet puolestasi ja toimitamme ne haluamillesi tiedotusvälineille. Halutessasi teemme myös juttumuotoon rakennetut tiedotteet (valmiit kuvalliset jutut lähetettäväksi lehdille). Tarvittaessa otamme painokelpoiset valokuvat mediatiedotteisiinne. 

Suuntaus oikealle kohderyhmälle

Voimme suunnata mediatiedotteet sekä tiedotusvälinetyypin (esim. paikallislehdet, maakuntalehdet, valtakunnalliset lehdet, ammattilehdet, STT, radio, tv jne.) mukaan että alueellisesti vaikkapa maakuntien tai niiden osien mukaan.

Painotuotteiden jakelupaketti

Jos haluat, että meillä teettämäsi tuotetiedote, tapahtumatiedote, vihkonen tai mainos jaetaan paperisena versiona talouksiin tai yrityksiin, sekin käy. Hoidamme jakelun kustannustehokkaasti toivomillesi tahoille Lahden talousalueella. Voit suunnata tiedotteen joko alueen yksittäiseen kuntaan tai kaikkiin kuntiin. Jos haluat vieläkin suppeamman kohderyhmäjakelun, voit valita kylä- tai kaupunginosajakelun.

Ota rohkeasti yhteyttä! Suunnitellaan ja rakennetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva mediatiedote tai painotuote, sekä halutessasi jakelu. Esilläolo kannattaa aina.